Monday, January 13, 2014

Meringue / Suspiros



(English version after Portuguese)


Obrigada Rá!!!!! :) :) :)

Ingredientes:

- 4 unidade(s) de clara de ovo
- 220g ou 10 colher(es) (sopa) de açúcar peneirado(s)
- 1 colher(es) (sopa) de raspas de limão
- pitada de sal
- papel manteiga

Preparo:
Coloque as claras na batedeira e bata em neve. Quando esta atingir o ponto desejado, coloque o açúcar, colher por colher e continue a bater até que a massa esteja bem firme. 

Coloque as raspas de casca de limão se desejar e bata mais um pouco. 

Cubra uma fôrma com papel manteiga. Sobre este, molde os suspiros usando um saco de confeiteiro.

Leve ao forno mínimo(1800C). Feche a porta apoiando-a com uma colher de chá (sem cabo de plástico), de modo que fique um pouco aberta. Deixe assar por cerca de uma hora ou até que os suspiros estejam dourados a seu gosto.

Bom apetite!!!!






Meringue

Ingredients:

- 4 egg whites, at room temperature
 - pinch salt
 -  220g  or 10 tbs of caster sugar
- 1 tbs of finely grated rind of lemon
- lining paper

How to prepare:


Preheat oven to 180°C.Whisk the egg whites until soft peaks form. Add the sugar, a spoonful at a time, whisking until just combined. The sugar should be added gradually. 

After the last of the sugar has been added, continue to whisk for a further 2-3 minutes or until the mixture is very thick and glossy, all the sugar has dissolved and a long trailing peak forms when the whisk is lifted. 

Place the meringues into the oven; you can let the oven’s lid a little bite open using a wooden spoon. Leave the oven on for 1 1/2 hours or until the meringues are crisp and sound hollow when tapped on the base.


Enjoy!!!

Beijos,

R. :)

Fonte: http://cybercook.terra.com.br/receita-de-suspiros-r-7-3466.html
Source: http://www.taste.com.au/recipes/10834/basic+meringues

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