(Recipe in English after the one in Portuguese)
Ingredientes:
- 2 ½ xic. de farinha de trigo
- 1 xic. de açúcar
- 1 col. (chá) de fermento em pó
- 150/ 200g de margarina
- 3 ovos
- 1 col.(chá) de essência de baunilha
- 1 ½ xic. de passas
- 2 col.(sopa) de suco de laranja
- 2 col.(chá) de raspas de laranja.
Preparo:
Pré-aqueça o forno a 1900C; unte as assadeiras.
Misture todos os ingredientes, com exceção das passas e do suco de laranja, na batedeira, por uns 3 minutos. Acrescente as passas e o suco de laranja, misture cuidadosamente com uma colher.
Usando colheres de sobremesa, arrume os biscoitos nas assadeiras deixando um espaço de mais ou menos 3cm entre eles.
Asse-os por aproximadamente 20 minutos ou até que fiquem dourados.
Bom Apetite!!!
Raisins and Orange Cookies
Ingredients:
- 2 ½ cups of flour
- 1 cup of white sugar
- 1 teaspoon of baking powder
- 150/200g of butter
- 3 eggs
- 1 teaspoon of vanilla essence
- 1 ½ cup of raisins
- 2 tsp of orange juice
- 2 teaspoon of orange zest.
How to prepare:
Preheat oven to 374F (1900C). Lightly grease cooking sheets.
Except the raisins, orange juice and orange zest, combine the other ingredients in a mixer, stirring them for about 3 minutes. Add the raisins, the orange juice and orange zest, mixing them gently with a spoon.
Using two middle spoons arrange the cookies in the cooking sheets, letting 3 cm of space between them.
Let them bake for approximately 20 minutes or until they look “golden”.
Enjoy!!!
Beijos,
R. :)